Машина за топки-Ball Launcher

Produktinformationen „BFP Globaltec Innovation Ball Launcher“

Ball Launcher е иновативно тренировъчно устройство, което ще изведе обучението и представянето на вашите играчи на по-високо ниво.

Напълно оборудван по отношение на височина, въртене и скорост, нашият футболен стартер винаги осигурява най-добри резултати, които всеки играч или треньор може да пожелае. Без извинения, без умора, винаги перфектно изпълнение, което ви позволява да достигнете потенциала на играча.

Основните функции:

Играйте повече от 200 топки на час
Акумулаторна батерия с живот до 4 часа
Регулируема скорост от 5 – 80 mph (8 – 129 km/h)
Приема топки с размери 3, 4 и 5
Лек и компактен (побира се в багажника на малка семейна кола за преносимост!)
Играйте летящи топки, диагонални топки, нарязани топки, бананови кръстове, пърхащи топки и други
Сглобяване само за 2 минути
Разстояние на стрелба до 55 метра
Подходящ за всяка позиция, всяко ниво на умения и всяка възраст
Голям диапазон на надморска височина и скорост на въртене за перфектно представяне
Напълно CE сертифициран
Изработена от най-добрите налични материали
Тегло и размери: Височина: 850 мм / Ширина: 470 мм / Дължина (с отделяща се дръжка): 1200 мм / Дължина (без подвижна дръжка): 630 мм / Тегло (включително батерия): 42 кг

Всеки стартер се предлага с 12-месечна гаранция за компоненти, която покрива:

Неизправност на всички механични компоненти
Неизправност на всички електронни компоненти
Вашата 12-месечна гаранция не покрива:

Не можем да носим отговорност за нормална употреба и износване, включително:

Общи драскотини и драскотини / Разграждане на гумената облицовка на колелото (това се случва естествено с течение на времето, заменя се и обикновено има живот от 18-24 месеца) / Общо разграждане на гумата на колелата / Естествено разграждане на батерията с течение на времето (вашата батерия трябва да може да работи при максимален капацитет за живот от 2 години и е заменяем) / Естествено влошаване на електрониката в контролния панел с течение на времето (те са заменяеми и се покриват от нашата 12-месечна гаранция).

Често задавани въпроси:

-Какво получавам, когато поръчам машина за изстрелване на топки? Напълно тестван, гарантирано качество и сертифициран за безопасност пусков механизъм за футболна топка, състоящ се от: 1 x пусков механизъм за топка / 1 x рамка за изстрелване на топки / 1 x подвижна дръжка за изтегляне / 1 x акумулаторна батерия със зарядно устройство / 1 x устройство за подаване на топки / 1 x микрофибърна кърпа / подробно ръководство за употреба (на английски език).

-Включени ли са батерия и зарядно? Да, това е включено по подразбиране. Могат да бъдат закупени допълнителни батерии за бърза смяна и по-продължителна работа.

-Имам ли нужда от адаптер за щепсел UK-EU? Да, това е задължително и не е включено в обема на доставката.

-Мога ли да използвам Ball Launcher при всякакви метеорологични условия? Ball Launcher е проектиран да издържи на всички атмосферни условия – няма ръжда и всички електронни компоненти са здраво запечатани. Въпреки това, когато са мокри, препоръчително е бързо да изсушите топките с кърпа, преди да влезете в машината, за да осигурите максимална производителност.