мониторинг на сърдечната честота

Team Training, beat to beat…

Мониторинга на сърдечната дейност все повече навлиза и е на фокус при тренировките на професионалните отбори в много видове спорт. Използването на часовници-пулсомери и колани с чипове е отдавнашна практика . Със тези средства се добива ясна и точна преценка за тренировъчният процес-на всеки един спортис индивидуално.

В реално време на преносим компютър треньора може да види резултатите на всеки един спортис и при нужда още по време на тренировката да промени индивидуално натоварването на всеки един състезател. Едно страхотно предимство за всеки един треньор, който в реално време всекидневно може да следи физическото натоварване на своите състезатели, и същевременно да променя в хода на тренировката натоварването на отделен състезател или на целият отбор. Благодарение на тази система могат да се избегне прекомерното физическо натоварване и появата на контузии или обратно -допълнително да се удължи тренировъчният процес при нужда.

-team software

-USB приемник

-колан/който се слага на гърдите/

-раница

Herzfrequenz Monitoring

-едновремено следене до 40 човека

-изключително точни показатели в реално време

-широко обхватно покритие

-опростено използване

-приложим във всички видове спорт

Предимства.

-много точно предаване на данните в широкообхватен диапазон.

патентирана технология BlueRobin всяка със сериен номер и защита от загуба на данни.системата работи със 24 GHz микровълни и може да се използва при различни системи като-Bluetooht,WLAN,Video и различни сензори.

Един единствен приемник BM-USBRX3 поставен на трибуната на стандартен стадион/с 400 м. писта/ е достатъчен да обхване целият стадион.

-Опростено изполване на цялата система.

USB-приемника и ,,гръдните,, колани се нуждаят от минимално ел.захранване. Не са необходими кабели и захранващи устройства. Използват се нормални батерии тип CR2032, които издържат много и всеки може сам да си смени при нужда.

Системата за мониторинг на сърдечната дейност се използва от Националните отбори по футбол на Холандия и Швейцария. Както и  1.FC Köln, SC Freiburg, PSV Eindhoven, Ado Den Haag, FC Liverpool и многи други професионални отбори от различни видове спорт.

Цена-при запитване

EmpfaengerRX2-3d0c6d09 SW_semi_800-edbedc96